Харків'янин у 97 років професійно займається тенісом: чи отримає нагороду

Леонід Станіславський отримає нагороду найсильнішого тенісиста

Харків'янин Леонід Станіславський у свої 97 отримає нагороду найсильнішого тенісиста планети в категорії 90+. Сертифікат "Guinness World Records" йому вручать 7 липня на "Унікорті". Про це повідомили у пресслужбі клубу.

picture

Леонід Станіславський - найвідоміший віковий тенісист у всій Європі. Спортом він займається з 1958 року. У 2017 році Леонід навіть грав із першою ракеткою України Еліною Світоліною.

Зазначається, що Леоніду доводиться грати з людьми, які на 10-15 років молодші за нього. Завдяки його завзяттю Міжнародна федерація тенісу розглядає питання про внесення до календаря змагань турнірів у віковій категорії 90+.

Довідка. Леонід змагався на турнірах рівня ITF. Також він брав участь у кількох чемпіонатах світу з тенісу категорії Super-Senior. Вперше він туди потрапив у 2015 році, коли йому був вже 91 рік. Досі йому не вдалося виграти на чемпіонаті світу ще жодного матчу, проте його пристрасть до гри в теніс надихає.

Інші новини спорту:

⬤ У столиці Японії Токіо з 23 липня по 8 серпня відбудуться XXXII літні Олімпійські ігри. Харківську область на Олімпіаді представлять 13 дівчат.

⬤ У Польщі харківський боксер Ілля Тогобицький переміг на Чемпіонаті світу з боксу серед молоді. Зазначається, що Ілля у фінальному поєдинку достроково переміг свого суперника з Вірменії у ваговій категорії 75 кг.

⬤ Учениця Харківської дитячої школи мистецтв №3 Яна Магей виграла міжнародний онлайн-конкурс "INTERNATIONAL MUSIC COMPETITION - Belgrade, Serbia". Вона номінувалася на премію "Арфа" і отримала перше місце за блискуче виконання творів американських композиторок-арфісток. 




Джерело: http://www.unicourt.com.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися