У Харкові відбудеться великий велосипедний фотопошук - як взяти участь

Для учасників гру поділили на декілька форматів: для новачків, середній рівень та "хардкор"

У Харкові 16 жовтня відбудеться масштабний фотоквест на велосипедах. Про те, як проходитиме гра, розповіли організатори на своєму офіційному сайті.

Гра має назву FlashCross та представляє собою гру на місцевості, яка проходить через мобільний додаток, але усі завдання виконуються на певних локаціях міста.

Учасники гри мають об'єднатися у команди по два велосипедисти та змагатися з іншими учасниками, проходячи завдання крок за кроком.

Для цього через мобільний додаток вони отримуватимуть завдання та місце локації для виконання, зорієнтувавшись на місцевості гравці мають приїхати  визначене місце, де виконати вимогу автора: вирішити головоломку, зробити фото, знайти зашифрований предмет чи об'єкт. За кожне виконане завдання команда отримує бали. Кількість балів підвищується у разі, якщо інші учасники з ним не впоралися.

Гра завершується тоді, коли вичерпався відведений час, або коли виконані усі завдання фінішної локації.

Автори передбачили три формати гри: для новачків (S) - на 4 години, середньої важкості (M) - на 6 годин та "справжній хардкор" (L) на 8 годин поспіль.

Гра розпочнеться 16 жовтня о 10:00. Усі учасники мають приїхати на місце старту на базі "Тимченки". Попередньо команду необхідно зареєструвати на сайті організаторів та обрати відповідний формат гри S, L чи M. Кожен з учасників також має встановити на свій смартфон мобільний додаток для гри.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Харкові скасували проведення усіх святкових заходів у парку Горького, які були заплановані на честь Дня всіх Святих. У парку 31 жовтня мав відбутися костюмований ZombieFest.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися