У Харкові відбудеться масштабний Фестиваль Спорту - де і коли

Під час заходу всім охочим можна буде не лише подивитися виступи спортсменів, але й взяти участь у спортивних заходах і змаганнях

У Харкові 11 вересня у Центральному парку культури і відпочинку ім. Горького відбудеться щорічний фестиваль Kharkiv Sport City. Про це повідомляє міський портал "Харків спортивний".

Під час заходу парк розділять на три зони з різними видами та форматами діяльностей.

У першій зоні, яка розташується на центральній алеї, відбуватиметься презентація спортивних клубів та організацій, які є у Харкові.

Друга зона, розміщена зліва від головної сцени, буде присвячена єдиноборствам. Там відбуватимуться майстер класи від різних клубів бойових мистецтв.

У третій зоні буде розміщена головна сцена - там відбуватимуться показові виступи спортсменів та спортивних колективів.

Гостей фестивалю запрошують не лише бути глядачами на святі, але й долучитися до активностей, які будуть організовані спортсменами, взяти участь у майстер-класах з різних видів спорту, позмагатися з іншими бажаючими на тренажерах, у конкурсах.

За словами організаторів, спорт відволікає дітей від вулиці, та прищеплює їм хороші звички. У той же час батьки можуть показати своїм прикладом, що людина має бути фізично здоровою, а спорт - це модно.

Під час фестивалю буде організовано спортивний квест, розіграні різноманітні призи та подарунки.


Раніше "Коментарі" повідомляли, що у Харкові 5 вересня відбудеться фестиваль репу та вуличних культур. Під час нього будуть влаштовані змагання з різних видів субкультур починаючи з музики, закінчуючи графіті та скейтбордами, а відвідувачі зможуть подивитися на виступи та спробувати себе у тих видах Street Culture, які їм сподобалися.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися