Харківському музикантові на 50 років заборонили в'їзд до РФ

Популярний співак із Харкова опинився у списку персон нон грата

Харківському музикантові Володимиру Дантесу тепер заборонено в'їзд до Росії. А раніше популярного співака взагалі оголосили ворогом РФ. Про це виконавець повідомив у stories у своєму Instagram.

Українським артистам, які на відміну від багатьох російських, з першого дня назвали війну - війною, а не "спецоперацією" і стали її засуджувати, заборонили в'їзд на територію РФ на 50 років.

У "чорному списку", опублікованому Володимиром Дантесом, знаходиться також відомий український блогер Ян Гордієнко, кінорежисер Алан Бадоєв, співачка Світлана Лобода, лідер гурту "Нерви" Женя Мільковський, фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук, співак та сонграйтер Іван Дорн та багато інших.

Володимир Дантес записав ще одну stories, де заявив, що раніше вже був оголошений ворогом Росії. У відповідь на дії країни-агресора виконавець надіслав її слідом за російським військовим кораблем.

picture

Читайте також:

 Голова Харківської обласної військової адміністрації розповів, що відбувається у Харкові та Харківській області на 56 день війни, 20 квітня. В одному з міст, що зараз під окупацією, російські військові намагаються вмовити місцевих вступати до лав їх збройних сил.

 Як працює артилерія у Харківській області. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

 Лідер харківського "Фрайкору" посмертно став Героєм України. Чоловік загинув ще 25 березня під час битви проти війська РФ за село Мала Рогань у Харківській області. Чоловіка поховали у Холодному Яру.

 Війська РФ обстріляли дуже гарний харківський храм.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися