Зірка з Харкова потролив колишню солістку "НеАнгелів" у своєму ВІДЕО

Володимир Дантес зняв пародію на відео екс-учасниці "НеАнгелів" Вікторії Сміюхи

Популярний співак, уродженець Харкова, Володимир Дантес, спародіював відому українську виконавицю - Вікторію Сміюху з "НеАнгелів". Відеопародію було опубліковано на офіційній сторінці Дантеса в Instagram.

Виконавець у ролику розрізає торт із зображенням Вікторії, при цьому, як і сама виконавиця раніше у своєму відео, повторює, що не знає, хто йому передав цю насолоду, та ще й з фото співачки.

До слова, Слава Камінська прокоментувала відео Дантеса, написавши: " Воваааа" Ти граєш краще! Станіславському стало трохи легше".

Нещодавно "оригінал" цього відео вийшов на сторінці Вікторії Смеюхи. Перебуваючи у закладі співачки, принесли торт із зображенням Слави Камінської, її колишньої колеги, з якою вони пробули у групі п'ятнадцять років.

" Виявляється, слава не така вже й гірка, як мені здавалося 15 років, вона - нудотно-солодка", - сказала Вікторія, розрізаючи торт.

Крім того, Сміюха зазначила, що цей незвичайний подарунок їй подарували шанувальники. Незабаром після цього Вікторія зізналася, що довгі роки була жертвою булінгу, зазначивши, що з Камінською у неї були не тільки словесні перепалки, а бувало і рукоприкладство з боку її колеги.

Камінська ж, своєю чергою, зазначила, що відео з тортом - не більше ніж створення інфоприводу перед виходом нового треку.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що Володимир Дантес отримав струс мозку після падіння у ванній кімнаті. Про те, що сталося на своїй сторінці в Instagram, повідомила дружина виконавця — відома українська співачка Надя Дорофєєва. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що екссолісту гурту 5'nizza зробили серйозну операцію. Ще в січні Бабкін дізнався, що має дуже рідкісне захворювання очей, яке зустрічається один раз на мільйон. Лікар сказав артисту, що у нього запалення задньої стінки очей, відшарування сітківки та проходження рідини, через що він уже втратив 70% центрального зору. В Україні та інших країнах СНД немає необхідного обладнання для проведення відповідної операції. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися