Комік, якого активісти не хотіли пускати у Харків, показав дозвіл на гастролі від СБУ. Документ

Слава Комісаренко, якого активісти не хотіли пускати до Харкова через відвідування анексованого Криму, розповів, що планував там виступи, але скасував їх

Комік Слава Комісаренко, який збирається давати концерт у Харкові та якого активісти нещодавно звинуватили у гастролях в анексованому Криму, ніколи там не був. Про це артист повідомив порталу "Коментарі. Харків".

"Я ніколи не відвідував Крим, концерт, який стояв на 16 серпня 2015 року скасували… У мене багато друзів з Києва і я був в курсі наслідків відвідування Криму, тому відмовився від усіх подальших концертів на території Криму", - розповів Слава Комісаренко.

Крім того, артист зауважив що він не російський комік, а білоруський. На підтвердження продемонстрував свій паспорт громадянина Республіки Білорусь. 

За словами організатора туру коміка в Україні, директора  Pillauevents Євгена Керимова, у артиста є відповідний дозвіл від Служби безпеки України. Запит подавали перед виходом в продаж квитків. Він запевнив, що український тур коміка Слави Комісаренко відбудуеться на цілком законних підставах. У Харкові виступ анонсували на 14 березня.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що запланований в Харкові спектакль "Татусі" за участю російського актора Віктора Логінова, який гастролював у включеному Севастополі, скасували.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися