Росія знищує Харків

Армія РФ артилерією та авіаударами бомбить Харків

Війська РФ артилерією та авіаударами знищують Харків. Про це заявив президент України Володимир Зеленський.

За словами Зеленського, Росія кинула на війну з Україною майже всю свою армію. Нині ворог знищує Чернігів, Охтирку, Харків та Маріуполь. Багато житлових кварталів вже лежать у руїнах.

"Харків. Просто знищують Харків реактивною артилерією та авіаударами. Росія знищує. Харків знищує. Як це сталося?" – наголосив президент.

Контекст:

В Україну 24 лютого вторглися війська РФ. Ще з 4-ї ранку люди чули вибухи. Харків'яни масово почали покидати місто, скуповувати все у супермаркетах та ховатися у метро чи підвалах. Величезні черги до супермаркетів та аптек зберігаються щодня.

У районі Харкова з 24 по 26 лютого тривали запеклі битви. По всьому місту чутно постріли, регулярно звучить сирена. У неділю 27 лютого вперше бої перейшли до міста. Українська армія оперативно ліквідувала ворожих солдатів.

Вранці 1 березня окупанти завдали ракетного удару по центральній частині Харкова. Кадри знищених вулиць та доріг можна подивитися у матеріалі на "Коментарях".

Нагадаємо, війська РФ остаточно зняли маску та почали бомбити мирні міста. Так, до будівлі Харківської міськради потрапила крилата ракета. У Мережі було опубліковано фотографії з місця подій. Докладніше читайте у нашому матеріалі.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися