Війна в Україні: через обстріл загинули тварини у харківському екопарку

В екопарку зруйновано деякі будівлі та вольєри, а також загинули деякі тварини

Харків та Харківську область день за днем продовжують бомбардувати та обстрілювати російські окупанти. Внаслідок обстрілів у харківському екопарку загинули троє благородних оленів. Про це повідомляє видання "34. Суспільство", посилаючись на інформацію, надану представниками екопарку.

На сьогоднішній день ситуація в екопарку складна, оскільки через обстріл зруйновано деякі будівлі та вольєри, вбито тварин, а також близько десятка тварин розбіглися.

"Це дикобрази, американські мавпи, червоні вовки. Більшу частину вдалося повернути. Двоє червоних вовків пішли, городяни бачили їх на околицях Харкова. Спіймати їх поки що немає можливості", - повідомили представники екопарку.

Також представники екопарку наголосили, що ці вовки не є небезпечними для людей і вони щеплені. Найголовніше – не злякати і не підходити до них близько.

Ризикуючи життям співробітники екопарку та добровольці приїжджають щодня до тварин, щоб нагодувати їх. Питання з евакуацією мешканців екопарку поки що вирішити складно.

Читайте також:

Харків перетворився на непрохідну фортецю для військ РФ . Міністр оборони України Олексій Рєзніков зазначив, що зараз вся Європа знає, що Харків – не лише інтелектуальний та промисловий центр, а ще й горде місто відважних громадян.

• У Харкові затримали коригувальника вогню противника . Його вдалося затримати у районі блокпосту військовослужбовцям Харківського прикордонного загону. Зловмисника було передано співробітникам СБУ для подальших розглядів. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися