У Харкові жителі залишилися без опалення: коли вмикають

Сотні харків'ян через обстріл залишилися без опалення

У Харкові 5 березня через обстріл жителі 510 житлових будинків залишилися без опалення. Про це розповів генеральний директор КП "Харківські теплові мережі" Василь Скопенко.

У Київському районі опалення відключилося у 235 будинків, у Московському районі у 104, в Індустріальному у 94.

Контекст:

В Україну 24 лютого вторглися війська РФ. Ще з 4-ї ранку люди чули вибухи. Харків'яни масово почали покидати місто, скуповувати все у супермаркетах та ховатися у метро чи підвалах. Величезні черги до супермаркетів та аптек зберігаються щодня.

У районі Харкова з 24 по 26 лютого тривали запеклі битви. По всьому місту чутно постріли, регулярно звучить сирена. У неділю 27 лютого вперше бої перейшли до міста. Українська армія оперативно ліквідувала ворожих солдатів.

Вранці 1 березня окупанти завдали ракетного удару по центральній частині Харкова. Кадри знищених вулиць та доріг можна подивитися у матеріалі на "Коментарях".

Нагадаємо, війська РФ остаточно зняли маску та почали бомбити мирні міста. Так, до будівлі Харківської міськради потрапила крилата ракета. У Мережі було опубліковано фотографії з місця подій. Докладніше читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися