Війська РФ жорстоко обстріляли Ізюм (ФОТО)

Війська РФ намагаються захопити Ізюм

У Харківській області війська РФ обстріляли артилерією та авіацією місто Ізюм. Про це повідомило Міністерство оборони України.

"Українські захисники стійко обороняють населений пункт, тому противник вдався до своєї підступної та злочинної практики — обстрілів житлових кварталів. Загарбники практично всю ніч вели вогонь по місту з артилерійських систем, а також здійснили декілька авіанальотів. Ракети та бомби влучили і в центральні райони Ізюма. Нелюди ведуть справжній геноцид українського народу. Дії російських окупантів нічим не відрізняються від тактики фашистських військ", - йдеться у повідомленні.

Контекст:

В Україну 24 лютого вторглися війська РФ. Ще з 4-ї ранку люди чули вибухи. Харків'яни масово почали покидати місто, скуповувати все у супермаркетах та ховатися у метро чи підвалах. Величезні черги до супермаркетів та аптек зберігаються щодня.

У районі Харкова з 24 по 26 лютого тривали запеклі битви. По всьому місту чутно постріли, регулярно звучить сирена. У неділю 27 лютого вперше бої перейшли до міста. Українська армія оперативно ліквідувала ворожих солдатів.

Вранці 1 березня окупанти завдали ракетного удару по центральній частині Харкова. Кадри знищених вулиць та доріг можна подивитися у матеріалі на "Коментарях".

Нагадаємо, війська РФ остаточно зняли маску та почали бомбити мирні міста. Так, до будівлі Харківської міськради потрапила крилата ракета. У Мережі було опубліковано фотографії з місця подій. На 6 березня ситуація у Харкові перебуває під контролем ЗСУ.



Джерело: https://www.mil.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися