Російського пілота, який бомбив Харків, упіймали

Другому пілоту поки що вдається ховатися в місті

У ніч проти 7 березня у Харкові військовослужбовці Нацгвардії затримали пілота збитого російського винищувача. Про це на своїй офіційній сторінці повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов.

За словами джерела, затриманим виявився заступник командира авіаційного полку, який дислокувався у Воронежі. Зазначається, що він є одним із головних учасників та свідків злочинів, які війська РФ влаштували проти мирного населення.

Також Синєгубов зазначив, що окупант здійснював три вильоти між Ізюмом та Балаклією. Російський пілот здав своїх координаторів і розповів про злочинні накази.

Після цього затриманого передали до харківського райвідділу для проведення подальших слідчих дій. У збитому російському винищувачі було два пілоти. Другому поки що вдається ховатися в місті. Його пошуки продовжуються.

Читайте також:

• 6 березня на Харківщині українські війська збили ще один ворожий літак. Пілотові літака вдалося катапультуватися. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

У Харкові ворожий снаряд потрапив у ринок. В результаті ринок вигорів ущент. У соціальній мережі було опубліковано фотографії з місця події. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

Війська РФ жорстоко обстріляли Ізюм. Загарбники практично всю ніч вели вогонь містом з артилерійських систем, а також здійснили кілька авіанальотів.

Війська РФ ще раз намагатимуться взяти Харків. Як повідомляють у Штабі ЗСУ, на Слобожанському напрямку угруповання військ здійснює перегрупування. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Джерело: https://t.me/synegubov/2547
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися