У Харкові зловили пілота, який бомбив місто: ВІДЕО допиту

Російського окупанта допитали та дали можливість зателефонувати додому

Бійці Нацгвардії зловили у Харкові пілота збитого російського винищувача, який тероризував місто та скидав на нього бомби. Під час допиту затриманий розповів, хто наказував бомбити мирні міста. Відео допиту опублікував на своїй сторінці у Facebook командир добровольчого батальйону МВС України Луганськ-1 Артем Вітко.

Затриманим виявився заступник командира авіаційного полку, який дислокувався у Воронежі. За його словами, накази бомбити міста нібито віддавав генерал-майор Маковецький. Окупант стверджує, що генерал надсилав координати для бомбардування.

Також затриманий розповів, що особисто здійснював три вильоти між Ізюмом та Балаклією. Один із вильотів був у ніч на 7 березня. На питання про те, чи розумів окупант, враховуючи світломаскування, що внизу можуть бути мирні люди, він лише відповів, що робіт за координатами.

Читайте також:

• Російського пілота, який бомбардував Харків, упіймали. Ним виявився заступник командира авіаційного полку, який дислокувався у Воронежі. Другий пілот збитого літака зараз ховається в межах міста. Його пошуки продовжуються.

• Серед харків'ян шукають водіїв автобусів, які евакуюватимуть громадян. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Харків розбомбили спорткомплекс. У Мережі опубліковано відео з місця події.

• У ніч із 6 на 7 березня російські окупанти продовжували бомбардувати Харків. Внаслідок обстрілів та повітряних бомбардувань сталася велика кількість руйнувань та пожеж. Опубліковано відео з місця події.

• Зеленський надав Харкову звання "Місто-герой України". Також орденом Богдана Хмельницького ІІІ-ступеня нагороджено голову Харківської обласної державної адміністрації Олега Синєгубова. Орденом Мужності нагороджено мера Харкова Ігоря Терехова.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися