У Харкові рятувальники розбирають завали зруйнованих будинків (ФОТО)

Під завалом знайшли труп жінки

У проміжках між черговими масованими авіабомбардуваннями Харкова місто потроху приходить до тями від їх жахливих наслідків. Харківські рятувальники сьогодні розбирають завали зруйнованих додому та адміністративні будівлі. Про це повідомляється у пресслужбі ДСНС Харківської області.

За словами джерела, допомогу рятувальникам надають також волонтери та працівники комунальних служб. Працює також інженерна техніка.

Зазначається, що роботи проводилися у провулку Карбишева та площі Героїв Небесної сотні, де на 11 день війни одразу кілька ворожих бомб потрапили до 2 житлових багатоповерхівок та адміністративної будівлі. Наразі відомо про одну жертву. Жінку знайшли під завалами. Пошукові роботи продовжуються.

picture

Крім того, роботи з ліквідації наслідків бомбардувань, що продовжуються у Шевченківському та Київському районах міста.

picture

Читайте також:

У Харківській області збитий ворожий винищувач. Його вдалося збити військовослужбовцеві термінової служби Національної гвардії України. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

Чугуєв зазнав обстрілів з боку ворожих військ. Внаслідок події загинула росіянка, яка проживала в Україні останні десять років. Також є поранені, у тому числі дитина.

Мер Харкова Ігор Терехов провів телефонні переговори з мером Нью-Йорка Еріком Адамсом. Харківський градоначальник розповів своєму колезі про ситуацію, яка зараз відбувається у місті та про те, як зараз доводиться жити харків'янам.

Голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синегубов розповів про ситуацію у місті та області станом на 8 березня



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися