На Харківщині збитий ворожий винищувач

Винищувач збив військовослужбовець термінової служби Національної гвардії України

Українські військові продовжують давати гідну відсіч російським окупантам. Протягом доби сьомого березня знищили один ворожий вертоліт та три винищувачі. Один із них збитий на Харківщині, два - під Києвом. Про це повідомляється на сторінці "Командування Повітряних Сил ЗСУ" у Facebook.

Ворожий винищувач російських окупантів збив військовослужбовець термінової служби Національної гвардії України.

"Таким чином, можна підбити попередні підсумки дванадцятої доби у повітряному протистоянні нашої системи протиповітряної оборони з ворожими військами. Збито десятки крилатих і балістичних ракет окупанта, 52 бойові літаки, 80 вертольотів та інші малорозмірні цілі", — йдеться у повідомленні.

Читайте також:

Під час війни у Харкові зникла дівчина-підліток. Востаннє її бачили 2 березня цього року. Того дня підліток вийшла з дому і не повернулася. Волонтери опублікували фотографію та орієнтування.

• У Харкові було збито літак, який бомбив міста області. Один із пілотів затриманий, другому вдалося втекти, зараз він знаходиться на території міста. Його пошуки продовжуються. Із затриманим було проведено допит, під час якого він розповів, від кого отримував наказ бомбити мирне населення.

Чугуєв зазнав чергової атаки з боку російських окупантів. Внаслідок цього загинули громадянка Росії, яка проживала в Україні протягом десяти років. Також є постраждалі, у тому числі дитина.

Терехов провів переговори із мером Нью-Йорка. Міський голова розповів колезі про поточну ситуацію в Харкові. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися