Ситуація у Харкові на ранок 8 березня – ХОДА (ВІДЕО)

Що відбувається у Харкові та області станом на 8 березня

Ворожі війська уповільнюють наступ, зрозумівши, що спроби захопити Харків марні. Про це на своїй сторінці повідомив харківський губернатор Олег Синєгубов.

Зазначається, за останню добу проривів та заходів бойових підрозділів противника та його диверсійно-розвідувальних груп у місто не було. Синєгубов наголосив, що українські військові тримають свої позиції.

Найскладніша ситуація на цей момент у місті Ізюм. Раніше ми повідомляли, що російські окупанти буквально знищують це місто. Центр Ізюму вже повністю зруйновано.

"Російські війська намагалися захопити місто, ми відстояли. Але російський окупант продовжує брати в облогу місто, перешкоджаючи доставленню туди гуманітарних вантажів і евакуації населення", - сказав губернатор.

Сьогодні, 8 березня, гуманітарні вантажі намагатимуться доставляти до Балаклії, Ізюму та Липців. Нині вони є найбільш критичними напрямками.

Щодо евакуації. За словами Синєгубова, лише "Укрзалізницею" з Харкова евакуювали понад 600 тисяч людей.

"Наші військові отримують нове озброєння та поповнення особового складу. А найголовніше – мають сильний бойовий дух", - підсумував губернатор.

Читайте також:

• Під час війни у Харкові безвісти зникла жінка. У поліції повідомили, що вона повинна була виїхати з Харкова до Кам'янця-Подільського на автомобілі, але зв'язок з нею різко обірвався.

У харківському притулку загинуло кілька тварин через попадання снаряда. Крім того, було зруйновано вольєри. Також була пробита стіна між двома одиночними вольєрами та одним загальним.

У Харкові загинув боєць спецпідрозділу. Його знайшли під завалами будівлі. Докладніше читайте в нашому матеріалі.



Джерело: https://t.me/synegubov/2563
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися