У Харкові російські окупанти обстріляли ринок: загинув підліток

Загиблому хлопцеві було 16 років

Під час обстрілу на ринку у селищі Жуковського загинув 16-річний хлопець. Про це повідомляє "Суспільне мовлення", посилаючись на інформацію директора ринку Марини Волобуєвої.

За словами Волобуєва, про обстріл ринку їй повідомили близько полудня. Інформацію про смерть парубка вона також підтвердила. Сам ринок, що на вулиці Академіка Проскури, 5/7 не зазнав значних руйнувань внаслідок обстрілу. Снаряд потрапив у павільйон поряд із ринком.

Директор ринку також зазначила, що після того, як російські окупанти вторглися на територію нашої країни, частина підприємців розпродавали свої товари або вивезли його в безпечне місце. Проте деякі все ж таки продовжили торгівлю. На момент обстрілу працювало кілька павільйонів.

Як повідомила директора міського Департаменту адмінпослуг та споживчого ринку Вікторія Китайгородська, руйнувань на ринках на сьогодні більше не фіксували руйнувань.

Читайте також:

• У Харківській області під час виконання службових обов'язків загинув майор поліції. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.
Чугуєв зазнав обстрілів з боку ворожих військ. Внаслідок події загинула росіянка, яка проживала в Україні останні десять років. Також є поранені, у тому числі дитина.

Мер Харкова Ігор Терехов провів телефонні переговори з мером Нью-Йорка Еріком Адамсом. Харківський градоначальник розповів своєму колезі про ситуацію, яка зараз відбувається у місті та про те, як зараз доводиться жити харків'янам.

• У СБУ опублікували відео допиту одного з полонених російських окупантів. Він розповів, що знав, що їде не на вчення. Крім того, затриманий заявив, що був наказ відкривати вогонь у разі надання опору і всім мирним жителям міста. За його словами, був наказ стріляти у житлових будинках.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися