Евакуація в Ізюмі: 250 людей вдалося вивезти з міста (ВІДЕО)

Незважаючи на обстріл міста з боку російських окупантів, частина людей вдалося евакуювати

У місті Ізюм, з якого сьогодні мали евакуювати людей, тривають обстріли. Наразі евакуйовано 250 осіб. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник мера Ізюма Володимир Мацокін.

Так, за словами Мацокіна, людей вивозила тероборона під обстрілами, а автобуси "підхоплювали" за містом. На цей момент ізюмчани перебувають у Слов'янську. З ним все гаразд.

"Сьогодні стріляли з усього що тільки можливо, з оскаженінням. Фактично "зеленого коридору" не було. росія цинічно обдурила і нас, і весь світ. Людей просто роблять заручниками", - пише на своїй сторінці Мацокін.

Заступник мера назвав бійців тероборони справжніми героями за те, що вони виявили сміливість та вивозили людей із міста.

Читайте також:

Мер Харкова Ігор Терехов провів телефонні переговори з мером Нью-Йорка Еріком Адамсом. Харківський градоначальник розповів своєму колезі про ситуацію, яка зараз відбувається у місті та про те, як зараз доводиться жити харків'янам.

• У СБУ опублікували відео допиту одного з полонених російських окупантів. Він розповів, що знав, що їде не на вчення. Крім того, затриманий заявив, що був наказ відкривати вогонь у разі надання опору і всім мирним жителям міста. За його словами, був наказ стріляти у житлових будинках.

У Харкові російські окупанти обстріляли ринок. Внаслідок події загинув 16-річний хлопець.

У Харківській області окупанти вбили дитину та бабусю. Тіла загиблих було виявлено рятувальниками під час розбору завалів одного з будинків. У Мережі опублікували страшні кадри з місця події.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися