Як виглядає ТРЦ "Nikolsky" після обстрілу російськими окупантами (ФОТО)

У Мережі з'явилися фотографії зсередини будівлі

Новою мішенню російських окупантів пізно ввечері 9 березня став один із найбільших у місті ТРЦ "Nikolsky". Начальник Слідчого управління ГУ НПУ у Харківській області Сергій Болвінов на своїй офіційній сторінці у Facebook опублікував фотографії зруйнованого торговельно-розважального центру зсередини.

Після 10 години вечора 9 березня в Мережі стала з'являтися інформація про те, що в ТРЦ "Nikolsky" сталася пожежа, на місці прибули співробітники ДСНС. Пізніше рятувальники підтвердили інформацію про те, що на території центру справді була пожежа на площі приблизно 100 кв.

picture

Голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов згодом розповів, що російські окупанти пошкодили купол ТРЦ тяжкою системою залпового вогню "Смерч". Внаслідок цього всередині стався обвал. На щастя, внаслідок події ніхто не постраждав.

picture

Нагадаємо, що ТРЦ "Nikolsky" є одним із найбільших торгових центрів Харкова, загальною площею 105 000 кв. м., на яких представлено понад 150 магазинів. Відкриття магазину відбулося у травні 2021 року. Торговий центр будувався з 2012 року на місці котловану.

Читайте також:

У Харкові російські окупанти обстріляли ринок. Внаслідок події загинув 16-річний хлопець. Подробиці події читайте у нашому матеріалі.

У Харківській області окупанти вбили дитину та бабусю. Тіла загиблих було виявлено рятувальниками під час розбору завалів одного з будинків. У Мережі опублікували страшні кадри з місця події.

До Харкова прибула нова партія гуманітарної допомоги. Де її можна отримати. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



авпвап

22 травня 2022, 18:23

как дела?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися