У РФ поширюють фейк про смерть Авакова у Харкові: як він відреагував (ВІДЕО)

Арсен Аваков записав відеозвернення для тих, хто розповсюджує фейкові новини про його смерть

Деякі російські ЗМІ почали повідомляти, що екс-міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков міг загинути в Харкові під час вибуху снаряда. Проте сам Аваков відреагував на ці повідомлення зі словами "не дочекаєтеся" і записав відеозвернення до тих, хто поширює подібні новини. Відео було опубліковано на його офіційній сторінці у Facebook.

За словами екс-міністра внутрішніх справ, ЗМІ почали розпускати чутки про те, що його нібито розбомбили у Харкові. Насправді ж, на сьогоднішній день він знаходиться у Києві і з ним усе гаразд.

"Спочатку я хочу побачити, як розвалиться ця смердюча імперія, а Україна процвітатиме. Так і буде", - сказав екс-міністр у своєму відеозверненні, а потім додав - "Я працюю для перемоги своєї країни і ми переможемо, відбудуємо Україну і обов'язково доживемо до твого ганебного кінця! Слава Україні!"

Читайте також:

• У Харкові російські окупанти обстріляли ринок. Внаслідок події загинув 16-річний хлопець. Подробиці події читайте у нашому матеріалі.

• У Харківській області окупанти вбили дитину та бабусю. Тіла загиблих було виявлено рятувальниками під час розбору завалів одного з будинків. У Мережі опублікували страшні кадри з місця події.

 До Харкова прибула нова партія гуманітарної допомоги. Де її можна отримати. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• У харківському екопарку внаслідок попадання снаряда знову загинули тварини. Власник екопарку повідомив, що тварини намагаються терміново евакуювати, однак зробити це складно, оскільки сам екопарк знаходиться на лінії вогню. Вирішили частину тварин перевезти додому до директора Олександра Фельдмана.



Миротворец

16 квітня 2022, 16:46

Были предателями украинцы и остались, агрессия Америки и Украины говорит о признании вашей слабости перед великой могучей сильной Россией, сильна наукой, в спорте, в военной мощи, поэтому злит Америку и Европу, но больше Америку, которая не хочет признать сильного соперника, отсюда злость, а злость порождает ненависть, т. е. русофобию

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися