Війна в Україні: у харківському екопарку через обстріл загинули кенгуру

Фельдман перевіз частину тварин у свій будинок

У Харківському екопарку від обстрілу російськими окупантами загинули ще дві тварини. Про це на офіційній сторінці екопарку повідомив його власник Олександр Фельдман.

За словами Фельдмана, чергові снаряди загарбників прилетіли до району експозиційного комплексу "Австралія". Внаслідок цього загинули двоє кенгуру. Тварини, які вижили, дуже налякані.

Екопарк знаходиться буквально на лінії вогню, тому дуже великий ризик обстрілу. Добиратися до нього, щоб годувати тварин, стає все важче. Тому Олександр Фельдман разом зі своєю командою робить усе можливе евакуювати тварин у безпечні місця.

Частина тварин зараз живе вдома у Фельдмана. Власник екопарку розповів, що його будинок перетворюється на "Ноїв ковчег", у кожній кімнаті зараз живе вихованець.

"Мій будинок перетворився на ковчег Ноя, я сам трохи став Мазаєм. У кожній кімнаті, у кожному кутку, хтось живе. У басейні живуть марабу, черепахи. На ліжку, під ліжком хтось є. у мене в ногах стоять чотири ящики з тваринами", - сказав Фельдман.

Власник екопарку дякує кожному, хто бере участь у порятунку тварин.

Читайте також:

Через обстріл загинули тварини у харківському екопарку. Крім того, в екопарку зруйновано деякі будівлі та вольєри. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

У Харківській області збитий ворожий винищувач. Його вдалося збити військовослужбовцеві термінової служби Національної гвардії України. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

У харківському екопарку було вбито двох людей, які прийшли, щоб годувати тварин. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.  



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися