У Харкові ракетами обстріляли гуртожиток (ФОТО)

На щастя, внаслідок обстрілу ніхто не постраждав

Увечері 10 березня у Київському районі Харкова знову лунали вибухи. Російські окупанти обстріляли ракетами п'ятиповерховий гуртожиток і потрапили ракетою до трансформаторної підстанції ХФТІ. Про це повідомляється у пресслужбі ДСНС Харківської області.

За інформацією джерела, приблизно о 20:30 було обстріляно трансформаторну підстанцію ХФТІ та гуртожиток, розташований на вул. Вальтера у П'ятихатках. До місця події о 20:35 виїхали 8 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 40 осіб особового складу ДСНС.

picture

Зазначається, що спалах на підстанції було повністю ліквідовано до 21:46. Щодо гуртожитку, внаслідок обстрілу в ньому спалахнули шість кімнат на останньому поверсі. До 23:55 пожежу було ліквідовано. На щастя, внаслідок події ніхто не постраждав.

picture

У пресслужбі також повідомили, що за останню добу рятувальники виїжджали більш ніж на 30 виїздів для ліквідації пожеж, а також розбирання завалів зруйнованих будівель. Крім того, було здійснено виїзди приблизно на 60 адрес, де знаходилися спрацьовані та вибухові вибухонебезпечні предмети.

Читайте також:

Житель Харкова прийняв пропозицію російських окупантів про співпрацю та став коригувальником вогню. За надану інформацію харків'янин отримував грошову винагороду на банківську картку у розмірі 40 тисяч гривень.

Містом у Харківській області їздить підозрілий автомобіль. Місцевих жителів попереджають про те, що люди з цього автомобіля розпитують у городян різну інформацію. Жителів міста просять бути обережнішими.

Стало відомо про те, скільки дітей померло у Харкові станом на 11 березня.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися