Жителів Харківської області попереджають про "небезпечне авто", яке їздить містом

На цьому авто можуть їздити мародери чи шахраї

Жителів Балаклійської територіальної громади попереджають про те, що містом їздить підозрілий червоний мікроавтобус. Про це повідомляється у пресслужбі Балаклійської міської ради.

За словами джерела, люди, які розсікають на цьому авто, надаються працівниками Державної служби з надзвичайних ситуацій та випитують у людей різну інформацію.

Своєю чергою Балаклійське відділення Державної служби з надзвичайних ситуацій заявляє, що не має до цього жодного стосунку.

"Будьте пильними, це можливо шахраї або мародери, не надавайте жодної інформації", - йдеться у повідомленні.

Читайте також:

• У Харкові російські окупанти обстріляли ринок. Внаслідок події загинув 16-річний хлопець. Подробиці події читайте у нашому матеріалі.

• У Харківській області окупанти вбили дитину та бабусю. Тіла загиблих було виявлено рятувальниками під час розбору завалів одного з будинків. У Мережі опублікували страшні кадри з місця події.

 До Харкова прибула нова партія гуманітарної допомоги. Де її можна отримати. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• У харківському екопарку внаслідок попадання снаряда знову загинули тварини. Власник екопарку повідомив, що тварини намагаються терміново евакуювати, однак зробити це складно, оскільки сам екопарк знаходиться на лінії вогню. Вирішили частину тварин перевезти додому до директора Олександра Фельдмана.

• У РФ поширюють фейк про смерть Авакова у Харкові. Ексміністр внутрішніх справ України відреагував на подібні новини та записав відеозвернення до тих, хто їх поширює.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися