Одеса надсилає гуманітарну допомогу Харкову (ВІДЕО)

З Одеси до Харкова доставили півтисячі буханців хліба

З Одеси до Харкова доставили 554 буханці хліба для мирних жителів. Про це розповів представник громадської організації "Українська служба порятунку" Сергій Пехтерєв.

Зазначається, що за півтора дня волонтери зібрали 14 тисяч гривень на хліб. Однак, коли на одеському хлібзаводі №3 дізналися, що хліб відправлять до Харкова, то одразу виготовили все безплатно.

Контекст:

 В Україну 24 лютого без попередження вторглися війська РФ. Ще з 4-ї ранку люди чули вибухи. Харків'яни масово почали покидати місто, скуповувати все у супермаркетах та ховатися у метро чи підвалах. У РФ відмовляються називати таке вторгнення війною, а м'яко заявляють, що це "спецоперація".

• У Харківській області під час обстрілу загинули дитина та бабуся. Тіла загиблих виявили рятувальники під час розбору завалів одного із будинків. У Мережі опублікували страшні кадри з місця події.

 Чугуєв зазнав обстрілів з боку ворожих військ. Внаслідок події загинула росіянка, яка проживала в Україні останні десять років. Також є поранені, у тому числі дитина. Докладніше читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися