Артобстріл Чугуєва: є загиблі та постраждалі (ФОТО)

Серед постраждалих є дитина

Місто Чугуєв, що в Харківській області, вкотре зазнало обстрілів з боку російських окупантів. Не обійшлося без жертв та постраждалих. Про це на своїй офіційній сторінці у Facebook повідомив начальник Слідчого управління ГУ НПУ у Харківській області Сергій Болвінов.

Зазначається, що снаряд потрапив до будівлі та загинула громадянка РФ, яка проживала в Україні з 2012 року. Болвінов опублікував фото з місця події.

picture

Також снаряд потрапив до будівлі за адресою Краснодарська, 177. Внаслідок цього погоріли 27 квартир з 2 по 9 поверх, 3 та 4 поверхи обрушилися. На щастя, жертв немає. Проте в результаті постраждали троє людей, серед них дитина. Їм надається медична допомога.

"Дякую всім слідчим за сумлінну та самовіддану працю. У такі тяжкі часи загартовується сталь, але всі ми стаємо сильнішими. Працюємо!", - написав Болвінов.

picture

Читайте також:

• Під час війни у Харкові зникла дівчина-підліток. Востаннє її бачили 2 березня цього року. Того дня підліток вийшла з дому і не повернулася. Волонтери опублікували фотографію та орієнтування.

• У Харкові було збито літак, який бомбив міста області. Один із пілотів затриманий, другому вдалося втекти, зараз він знаходиться на території міста. Його пошуки продовжуються. Із затриманим було проведено допит, під час якого він розповів, від кого отримував наказ бомбити мирне населення.

• Увечері 6 березня та вночі 7 березня Харків продовжували бомбардувати російські окупанти. Снаряди потрапляли як до житлових будинків, так і до будівель інфраструктури, навчальних закладів та гуртожитків. У Мережі показали фото з місця події.

• Оперативна інформація станом на 7 березня 2022 року. Рятувальники розповіли про те, що внаслідок обстрілів та повітряних бомбардувань у Харкові сталася велика кількість руйнувань та пожеж. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися