У Харківській області окупанти вбили дитину та бабусю (ФОТО 18+)

Тіла дівчинки та її бабусі знайшли під завалами будинку

У селищі міського типу Донець, що у Балаклійському районі Харківської області, під час руйнування будинку, через дії російських окупантів, загинула дитина та жінка похилого віку. Про це на офіційній сторінці повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Як передає Геращенко, на місці одного зі зруйнованих будинків працюють співробітники ДСНС. Під завалами, які їм уже вдалося розібрати, було виявлено тіла маленької дівчинки та її бабусі.

Антон Геращенко опублікував світлини з місця події. Увага! Фото 18

picture

picture

Читайте також:

• Харківський губернатор Олег Синегубов розповів про ситуацію у Харкові та області станом на ранок 9 березня. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

• Чугуєв зазнав обстрілів з боку ворожих військ. Внаслідок події загинула росіянка, яка проживала в Україні останні десять років. Також є поранені, у тому числі дитина.

• Мер Харкова Ігор Терехов провів телефонні переговори з мером Нью-Йорка Еріком Адамсом. Харківський градоначальник розповів своєму колезі про ситуацію, яка зараз відбувається у місті та про те, як зараз доводиться жити харків'янам.

• У СБУ опублікували відео допиту одного з полонених російських окупантів. Він розповів, що знав, що їде не на вчення. Крім того, затриманий заявив, що був наказ відкривати вогонь у разі надання опору і всім мирним жителям міста. За його словами, був наказ стріляти у житлових будинках.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися