У Харкові снаряд потрапив у чергу з людей (ВІДЕО)

У Харкові під обстріл потрапили люди, які стояли в черзі до аптеки

У Харкові 13 березня неподалік від зупинки громадського транспорту на вулиці Шариковій в Індустріальному районі люди прийшли до аптеки за ліками. Несподівано у них потрапив снаряд. Про це розповів директор Центру екстреної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта.

У пригоді загинула одна людина. Також трьох людей із пораненнями госпіталізували до лікарні.

Контекст:

 По Україні 24 лютого без оголошення війни війська РФ завдали ракетних ударів. Люди чули вибухи вже з 4 ранку. Харків'яни масово почали покидати місто, скуповувати все у супермаркетах та ховатися у метро чи підвалах. У РФ відмовляються називати таке вторгнення війною, а м'яко заявляють, що це "спецоперація".

 У Харківській області війська РФ не можуть прорватися. У них тільки вдалося закріпитися в північній частині міста Ізюм. Спроби захоплення міста продовжуються. Про це повідомило Міністерство оборони України. Зазначається, що українські військові із ПЗРК Stinger збили російський літак, який у результаті впав на території Білгородської області Росії.

• У Харківській області під час обстрілу загинули дитина та бабуся. Тіла загиблих виявили рятувальники під час розбору завалів одного із будинків. У Мережі опублікували страшні кадри з місця події.

 Чугуєв зазнав обстрілів з боку ворожих військ. Внаслідок події загинула росіянка, яка проживала в Україні останні десять років. Також є поранені, у тому числі дитина. Докладніше читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися