Немає їжі, ліків, води та зв'язку: що зараз відбувається в Ізюмі

Ситуація в Ізюмі зараз схожа на ту, що в Маріуполі

У місті Ізюм, що на Харківщині, ситуація погіршується з кожним днем. Зараз місто залишається без води, світла, тепла, їжі, ліків та зв'язку. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник Ізюмського міського голови Володимир Мацокін.

За словами заступника мера, місто Ізюм майже два тижні перебуває в облозі. Через відсутність ліків проти хвороб, у місті вмирають люди. Надати медичну допомогу немає можливості. Мацокін зазначає, що зараз навіть немає можливості ховати померлих.

"Підвезти гуманітарну допомогу, яка є в достатній кількості, немає можливості. Забрати людей немає можливості. Ворог підступно обстрілює дорогу до Слов'янська, а дорога з Харкова контролюється окупантом. Ізюмчани на межі", - пише Мацокін.

Також, за його словами, Ізюм гостро потребує зелених коридорів з боку Харкова та з боку Слов'янська для доставки гуманітарних вантажів та евакуації громадян.

Читайте також:

Російські окупанти висунули меру міста ультиматумвідкрити розвідні мости, щоб вони безперешкодно змогли переправити свою техніку далі з логістикою у напрямку міста Харків. Проте на це загарбники почули лише однозначну відмову. Після цього Ізюм стали обстрілювати щодня.

В Ізюмі продовжуються запеклі битви. Місто знищили настільки, що відновити там інфраструктуру просто неможливо. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• З Ізюму вдалося евакуювати частину громадян. З Ізюма виїхали 44 евакуаційні автобуси. Загалом за день із міста вивезли понад 2000 людей. Докладніше читайте в матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися