З Ізюма евакуювали людей (ФОТО)

Другий день людей вивозять із Ізюму, в якому зараз гуманітарна катастрофа

Сьогодні, 10 березня, у місті Ізюм, що на Харківщині, відбувається евакуація людей, які опинилися буквально у пастці. Через постійні обстріли в місті неможливо було завозити гуманітарну допомогу. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко.

З Ізюма виїхали 44 евакуаційні автобуси. За словами Кирила Тимошенко, сьогодні вдалося вивезти приблизно 2000 людей. Для евакуйованих за їхнім бажанням забезпечується подальша логістика у Дніпрі.

Крім того, заступник керівника ВП зазначив, що в Ізюм доставили гуманітарний вантаж з харчовими продуктами, речами першої необхідності.

Нагадаємо, що 9 березня в Ізюмі також мали евакуювати городян. У належний час під'їхали евакуаційні автобуси, проте замість обіцяного "зеленого коридору" російські окупанти почали розстрілювати місто всім, що тільки можна. У результаті вдалося вивезти приблизно 250 людей.

picture

Читайте також:

• У Харкові російські окупанти обстріляли ринок. Внаслідок події загинув 16-річний хлопець. Подробиці події читайте у нашому матеріалі.

• У Харківській області окупанти вбили дитину та бабусю. Тіла загиблих було виявлено рятувальниками під час розбору завалів одного з будинків. У Мережі опублікували страшні кадри з місця події.

 До Харкова прибула нова партія гуманітарної допомоги. Де її можна отримати. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• У харківському екопарку внаслідок попадання снаряда знову загинули тварини. Власник екопарку повідомив, що тварини намагаються терміново евакуювати, однак зробити це складно, оскільки сам екопарк знаходиться на лінії вогню. Вирішили частину тварин перевезти додому до директора Олександра Фельдмана.



Джерело: https://t.me/kt20220224/143
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися