"Харківчани захищатимуть своє рідне місто до останнього", - Терехов

Ігор Терехов вкотре зазначив, що харків'яни – це одна велика родина, яка нізащо віддасть своє місто окупантам

Жителі Харкова, маючи нагоду виїхати, не мають наміру цього робити та готові боротися за своє рідне місто. Про це сьогодні, 17 березня, в ефірі "Радіо НВ" заявив Харківський міський голова Ігор Терехов, повідомляє пресслужба мерії.

За словами Терехова, на сьогодні у харків'ян є можливість покинути місто, виїхавши на автотранспорті або ж потягом. Проте багато хто відмовляється їхати, навіть попри те, що у місті продовжують бомбардувати житлові квартали, а також руйнувати об'єкти критичної інфраструктури.

"Дуже багато хто не хоче їхати та каже, чому вони повинні залишати рідне місто, в якому народилися, виросли, працюють. І я схиляюся перед цією позицією харків'ян. Хоча я розумію, як сьогодні важко тут жити", — зазначив Терехов.

Мер наголосив, що зараз робиться все можливе, щоби полегшити життя городян. Самі харків'яни у цей складний період дуже згуртувалися і стали однією великою родиною, де кожен допомагає одне одному та підтримує.

Наразі у місті вже почали розробляти план відновлення Харкова після перемоги. Приваблюють також і архітекторів із-за кордону.

"Люди вже зараз запитують мене, як ми відновлюватимемо Харків. Усі готові разом розбирати завали, відновлювати місто. Це свідчить, що живуть майбутнім. Нас не зламали та ніколи не зламають", — підсумував Ігор Терехов.

Читайте також:

В Ізюмі продовжуються бої. Окупанти прорвалися річкою, але були знищені українськими військовими. У Мережі було опубліковано фото ліквідованої ворожої техніки.

• 17 березня одне з міст Харківської області отримає гуманітарну допомогу. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

На Харківщині: жінка врятувала свою доньку ціною власного життя.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися