Під час бомбардування у Харкові загинула волонтер

Дівчина була волонтером у штабі оборони Харківщини

У Харкові під час чергового бомбардування з боку російських окупантів загинула волонтер Еля Щемур. Про це повідомляється на сторінці KharkivPride.

За інформацією джерела, дівчина загинула під час бомбардування центру Харкова, яка сталася 1 березня. На той час Щемур перебувала у штабі оборони Харківщини. Проте підтвердження смерті волонтера її колеги отримали лише 17 березня.

"Еля була активісткою та патріоткою, брала участь у всіх можливих акціях та демократичних подіях Харкова. Разом ми пройшли три марші ХарківПрайд та три марші Жіночої Солідарності. Еля була залучена до правозахисних міських інтервенцій та прайд-заходів", — йдеться у пості.

Також колеги загиблої наголосили, що Щемур була однією з перших волонтерів ХарківПрайду, яка приєдналася до штабу оборони Харківщини.

"Вона була смілива і відважна. Патріотка та героїня. Такий ми її запам'ятаємо і ніколи не забудемо. Ми висловлюємо щирі співчуття близьким Елі та готові надати будь-яку допомогу", - йдеться у повідомленні.

picture

Читайте також:

• 1 березня російські окупанти розбомбили центральну частину Харкова. В результаті є загиблі та постраждалі. У Мережі опубліковано фото з місця події.

В Ізюмі продовжуються бої. Окупанти прорвалися річкою, але були знищені українськими військовими. У Мережі було опубліковано фото ліквідованої ворожої техніки.

• 17 березня одне з міст Харківської області отримає гуманітарну допомогу. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

На Харківщині: жінка врятувала свою дочку ціною власного життя.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися