На захоплення Ізюма "кинули" курсантів ЗС РФ - Арестович

ВСУ дають гідну відсіч ворожим військам

В Ізюмі продовжуються бої. РФ вирішила використати курсантів, щоб захопити місто. Проте зробити це у них не виходить. Про це під час сьогоднішнього брифінгу повідомив радник глави Офісу президента Олексій Арестович.

За словами Арестовича, Росія відправила на взяття Ізюма курсантів, які, своєю чергою, зазнали поразки. Частина військових була взята в полон, частина знищена, а ще частина - розпорошена.

Також радник голови ВП наголосив, що у військовій історії, коли "кидають" у бій на основному напрямі курсантів школи молодших спеціалістів, це означає одне – розгром.

Читайте також:

В Ізюмі немає жодного "зеленого коридору". У місті справжня гуманітарна катастрофа. Людям доводиться ховати своїх родичів у дворах будинків. Незважаючи на постійні обстріли, місцева влада з теробороною роблять все можливе, щоб доставляти гуманітарну допомогу до села Ізюмського району, а також евакуювати звідти людей.

В Ізюмі продовжуються бої. Окупанти прорвалися річкою, але були знищені українськими військовими. У Мережі було опубліковано фото ліквідованої ворожої техніки.

Чому російські окупанти так наполегливо і так звіряче, з варварськими обстрілами, намагаються захопити Харків? Чому в них нічого не вийде? Як перша столиця України зміниться після цієї війни? За відповідями на ці запитання журналісти порталу "Коментарі. Харків" звернулися до експертів.

У Харкові війська РФ двічі обстріляли ринок Барабашово. Під час гасіння пожежі ворог здійснив повторний обстріл, під час якого отримали численні осколкові поранення двоє рятувальників. Докладніше читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися