В Ізюмі продовжуються бої: окупанти прорвалися через річку, але були знищені (ФОТО)

Війна в Україні - ситуація в Ізюмі

В Ізюмі не вщухають бої. Окупанти роблять спроби наступу, але зазнають невдачі. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник відділу міськради Ізюма Максим Стрельник.

За інформацією джерела, російські окупанти прорвалися річкою в районі Барвінківської траси. Проте біля Ізюмського рибгоспу ворожу техніку було знищено українськими військовими.

picture

"Вороги знову і знову кидають на вірну смерть своїх солдат-строковиків, які безславно гинуть у середині металобрухту російської "армії"", - сказав Стрельник.

Зазначимо, що 16 березня Стрельник також повідомляв про продовження боїв, що відбуваються на околицях Ізюма. Російські окупанти розбрідаються полями Ізюмського району, але завдяки ЗСУ, сильно віддалитися вони не встигають.

picture

Нагадаємо, раніше радник голови МВС України Антон Геращенко публікував інформацію про знищення батальйонно-тактичної групи ворога у Харківській області.

Читайте також:

• Чому російські окупанти так наполегливо і так звіряче, з варварськими обстрілами, намагаються захопити Харків? Чому в них нічого не вийде? Як перша столиця України зміниться після цієї війни? За відповідями на ці запитання журналісти порталу "Коментарі. Харків" звернулися до експертів.

• На Харківщині російські окупанти в черговий раз зірвали зелені коридори та людей не вдалося евакуювати.

• У харківському СІЗО виявили мертвими двох людей, яких раніше затримали за мародерство.

• Губернатор Олег Синегубов розповів, яка ситуація у місті та області станом на 16 березняУкраїнські бійці змусили ворога відступити на колишні позиції.

• У Харківській області російські окупанти розстріляли мирного жителя прямо у його гаражі. Потім загарбники вкрали гроші та авто загиблого та втекли з місця події.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися