У Харківській області захоплено гуманітарну колону, з шістьма людьми зник зв'язок - Зеленський

П'ять водіїв та один лікар перестали виходити на зв'язок після захоплення колони

Російські окупанти захопили колону, яка везла до міста Вовчанська, що на Харківщині, гуманітарного вантажу. Про це у своєму відеозверненні повідомив президент України Володимир Зеленський.

За словами глави держави, 20 березня до Вовчанська доставляли вкрай необхідну гуманітарну допомогу - харчові продукти, медикаменти та інше. Проте, довезти вантаж до міста так і не вдалося. По дорозі ворожі війська здійснили захоплення колони та вантажем. Після цього не зв'язок перестали виходити на п'ять водіїв, а також один медик.

"Звільнятимемо їх. Будемо знову і знову намагатися доставити нашим людям все найнеобхідніше", — сказав Зеленський.

Читайте також:

• В Ізюмі немає жодного "зеленого коридору". У місті справжня гуманітарна катастрофа. Людям доводиться ховати своїх родичів у дворах будинків. Незважаючи на постійні обстріли, місцева влада з теробороною роблять все можливе, щоб доставляти гуманітарну допомогу до села Ізюмського району, а також евакуювати звідти людей.

• В Ізюмі продовжуються бої. Окупанти прорвалися річкою, але були знищені українськими військовими. У Мережі було опубліковано фото ліквідованої ворожої техніки.

• Чому російські окупанти так наполегливо і так звіряче, з варварськими обстрілами, намагаються захопити Харків? Чому в них нічого не вийде? Як перша столиця України зміниться після цієї війни? За відповідями на ці запитання журналісти порталу "Коментарі. Харків" звернулися до експертів.

• У Харкові війська РФ двічі обстріляли ринок Барабашово. Під час гасіння пожежі ворог здійснив повторний обстріл, під час якого отримали численні осколкові поранення двоє рятувальників. Докладніше читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися