Ситуація у Харкові та області на 22 березня - ХОДА

Минулої доби російські окупаційні війська завдали 84 удари різних видів

Російські окупанти не залишають спроб просунутися у бік Харкова, проте всі вони безуспішні. Про це повідомляє портал "Коментарі. Харків", посилаючись на голову Харківської обласної державної адміністрації Олега Синєгубова.

За словами губернатора, українські військові тримають свої позиції та не дають пройти ворогові у бік міста. Окупанти своєю чергою завдали за останню добу 84 удари різних видів. Було зафіксовано завдання ракетного удару. Приблизно о п'ятій ранку 22 березня в районі Нової Водолги ЗСУ збили крилату ракету.

Нашим військовим вдалося заволодіти трофеями під час боїв з окупантами на околицях Ізюма. Колону загарбників було знищено ЗСУ. Після цього з'ясувалося, що окупанти покинули залишки техніки та втекли.

Щодо гуманітарних коридорів, над цим питанням активно працює ХОДА з Офісом Президента та Віцепрем'єр-міністром Іриною Верещук.

"Евакуаційні автобуси та гуманітарні вантажі ми підготували. Але, зауважу, щодня ми намагаємося доставляти допомогу до громад, які цього потребують!", - сказав Синєгубов.

Читайте також:

• У Харкові під обстрілом загинув в'язень нацистської Німеччини. Романченко потрапив до Бухенвальда в 1942 році, а в наступні три роки пройшов концтабори Пенемюнде, Дора-Міттельбау та Берген-Бельзен.

• Харків'янам заборонили використовувати відеореєстратори, щоб ворог не отримував інформацію про позиції та переміщення ЗСУ. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

• На Харківщині російський танк розстріляв авто з дітьми. В результаті загинули батьки та дев'ятирічна дівчинка. У живих залишився 17-річний хлопець. Він зазнав поранень і зараз перебуває під наглядом медиків.

• ЗСУ завоювали перші трофеї ворога під час боїв на околиці Ізюма. Після Перемоги України трофеї будуть розміщені на горі Крем'янець як історичний експонат.



Джерело: https://t.me/synegubov/2707
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися