У Харкові під час війни зникли кілька людей (ФОТО)

Харків'яни шукають своїх зниклих родичів через соціальні мережі

У Харкова з початку війни зникла чимала кількість людей. Родичі зниклих продовжують розшукувати, публікуючи в Мережі їх фото та орієнтування. Журналісти порталу "Коментарі. Харків", посилаючись на групу пошуково-рятувального загону "Мілена" у Facebook публікують частину подібних оголошень.

Титаренко Олександр

10 березня безвісти зник Титаренко Олександр Федорович, 1963 року народження. За словами дружини зниклого, того дня чоловік вийшов з дому в селі Бобрівка та попрямував у бік Харкова. Згодом Титаренко перестав виходити на зв'язок зі своїми близькими.

Усіх, хто володіє інформацією про місцеперебування Олександра Титаренка, просять повідомити про це телефоном: 050-012-25-43.

picture

Старокожев Сергій

22 березня у Харкові зник Старокожев Сергій Васильович, 1956 року народження. Близькі чоловіки повідомляють, що у день зникнення він перебував у районі заводу Малишівка у Харкові.

Якщо ви володієте актуальною інформацією про місцеперебування чоловіка, який безслідно зник, повідомити про це за телефоном: 0662745184 (Оксана).

picture

Шкіряний Олег

У Харкові безвісти пропав Шкіряний Олег. Зазначається, що 19 березня, приблизно о 16:00, чоловік вийшов з дому на вулиці Бучми та досі не повернувся. На зв'язок зі своєю сім'єю чоловік не виходить.

Усіх, хто володіє якоюсь інформацією про місцеперебування зниклого, просять повідомити за телефоном: 0972537375 (Сергій).

picture

Читайте також:

Під час війни у Харкові зникла дівчина-підліток. 2 березня вона вийшла з дому та не повернулася. З собою дівчина мала телефон, на цей момент він відключений.

Під час війни у Харкові зникли кілька людей. Їхні родичі опублікували в Мережі орієнтування та фото зниклих. Докладніше читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися