Під час війни у Харкові зникла дівчина-підліток: орієнтування (ФОТО)

Востаннє дівчину бачили 2 березня

У Харкові безвісти зникла Петрова Дар'я, 2007 року народження. Про її місцеперебування немає жодної інформації протягом п'яти днів. Про це повідомляється на сторінці "Пошуково-рятувальний загін "МІЛЕНА" Харків" у Facebook.

Як передають волонтери, 2 березня 2022 року Дарина Петрова вийшла з дому на вулиці Рибалко 48/24 і не повернулася. З собою дівчина мала мобільний телефон, проте зв'язатися з нею неможливо, оскільки він відключений.

Прикмети: зріст 165 см, худорлявої статури, русяве волосся до плечей.

У день пропажі була одягнена: штани в клітку, сіра куртка, чорно-білі кросівки.

Всіх, хто має будь-яку актуальну інформацію про місцеперебування зниклої Дарії Петрової, просять негайно повідомити про це за телефоном 050-401-41-17 (Роман). Будь-яка деталь може бути важливою під час пошуків підлітка.

picture

Нагадаємо, що з початку війни в Україні в Харкові пропало кілька людей. Волонтери ПСО "Мілена" опублікували їхні фотографії та орієнтування. Серед зниклих безвісти: 32-річна дівчина, 20-річний хлопець і чоловік, чий автомобіль, попередньо, потрапив під обстріл.

Читайте також:

У Харкові впіймали пілота, який бомбардував міста Харківської області. З ним було проведено допит. У ході окупант зізнався, що працював за координатами, які йому давав генерал. Другого пілота збитого літака поки не знайдено. Він ховається у місті. Поліція займається його пошуками.

Харків знову постраждав від нальоту російської авіації. У Мережі опублікували фотографії з місць події та показали, як тепер виглядають деякі будинки у місті.

Зеленський надав Харкову звання "Місто-герой України".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися