Гуманітарна допомога у Харкові: змінилися адреси пунктів видачі

Гуманітарну допомогу можна отримати у пунктах видачі "Нової пошти" та "Укрпошти"

У Харкові змінилися адреси пунктів надання гуманітарної допомоги. Про це повідомили у пресслужбі Харківської обласної військової адміністрації.

Харків'яни можуть отримати гуманітарну допомогу у відділеннях "Укрпошти" та "Нової пошти". Зверніть увагу, що у списку пунктів видачі відбулися зміни. Нижче будуть опубліковані адреси, за якими можна отримати гуманітарну допомогу.

Адреси пунктів видачі у відділеннях "Укрпошти":

picture

Адреси пунктів видачі у відділеннях "Нової пошти":

picture

Зазначимо, що сьогодні у Харківській міській раді повідомили, що до міста доставили гуманітарну допомогу з міста Чикаго. Медикаменти на суму 880 тисяч доларів було передано військовий шпиталь та міські лікарні.

Ігор Терехов наголосив, що у Харкові щодня розвантажують гуманітарну допомогу та передають її людям, для яких вона дуже цінна.

Читайте також:

Читайте також:

• У Харківській області російські окупанти насильно вивозять людей до РФ. Після цього жодна викрадена військовими людина не виходила на зв'язок і про їхню долю нічого невідомо.

• Мер Балаклії пішов на співпрацю з окупантами. Голова Харківської обласної державної адміністрації прокоментував ситуацію та вчинок мера.

• У Харківській області загинув 27-річний кулеметник із "Азов", закриваючи від уламків вибуху своїм тілом товариша. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

• Харківський губернатор розповів про ситуацію у Харкові та Харківській області станом на 29 березня. За його словами, за добу було зафіксовано близько 280 обстрілів супротивником із РСЗВ типу "Град".



Джерело: https://t.me/kharkivoda
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися