Ситуація у Харкові та області на 29 березня - ХОДА

Збройні сили України тримають позиції

За добу російські окупанти 46 разів обстрілювали райони Харкова та області. Також зафіксовано близько 280 обстрілів супротивником із РСЗВ типу "Град". Про це повідомляє голова Харківської обласної адміністрації Олег Синєгубов.

За словами губернатора, за останню добу обстріли з боку загарбників зазнали такі райони міста та області: Салтівка, "Нові Будинки", селище Жуковського, П'ятихатки, Олексіївка, "Горизонт", Куліничі, Чугуїв, Дергачі.

Місто Люботин зазнало ракетного обстрілу. Окупантами було випущено дві крилаті ракети по місту. В результаті було пошкоджено сім будинків, в яких потім почалася пожежа. Під завалом загинула одна людина. Двоє вдалося врятувати. Ще семеро людей отримали різні травми.

Також Синєгубов зазначає, що ЗСУ тримають свої позиції. Станом на 29 березня нашими військовими проводять операції з витіснення ворога з Роганського, Чугуївського, Дергачівського напрямків. Критичною точкою залишається Ізюм, там ведуться запеклі бої.

За останню добу у Харківському районі ЗСУ захопили велику кількість російської техніки, зокрема засоби радіоелектронної боротьби. Тепер це все стане нашим Збройним Силам. Також українські військові ліквідували ще один російський літак та безпілотник.

Читайте також:

У Харківській області російські окупанти насильно вивозять людей до РФ. Після цього жодна викрадена військовими людина не виходила на зв'язок і про їхню долю нічого невідомо.

Мер Балаклії пішов на співпрацю з окупантами. Голова Харківської обласної державної адміністрації прокоментував ситуацію та вчинок мера.

• У Харківській області загинув 27-річний кулеметник із "Азов", закриваючи від уламків вибуху своїм тілом товариша. Докладніше читайте в нашому матеріалі.



Джерело: https://t.me/synegubov/2762
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися