«Відновимо Харків разом»: як харків'яни можуть допомогти своєму місту

Харків'янам розповіли, як стати волонтером

Жителі міста Харків можуть приєднатися до ініціативи "Відновимо Харків разом" Департаменту житлово-комунального господарства та допомагати своєму місту. Про це повідомляється у пресслужбі Харківської міської ради.

На сьогодні до ініціативи приєдналося вже понад 1800 волонтерів із різних районів Харкова. Щодня харків'яни допомагають розбирати завали зруйнованих російськими окупантами будівель, а також займаються прибиранням уламків скла і сміття, що залишилися після обстрілів.

Так, з 9 березня, першого дня реалізації ініціативи, харків'яни встигли прибрати понад 100 куб. сміття. 28 березня в Основ'янському районі міста було залучено понад 70 волонтерів. Небайдужих городян за допомогу подякував Харківському міському голові Ігор Терехов.

Всі, хто бажає допомагати своєму місту в цей непростий час, тобто займатися прибиранням завалів та сміття, ремонтом будинків та майданчиків та багатьом іншим, можуть записатися на участь у роботах, заповнивши спеціальну форму.

Після заповнення форми зв'яжуться з вами координатори. Для уточнення інших організаційних питань та конструктивних пропозицій можна зв'язатися в Telegram з @Inna_Koordinator та @Oleksandra_Kapinus.

Читайте також:


Мер Балаклії пішов на співпрацю з окупантами. Голова Харківської обласної державної адміністрації прокоментував ситуацію та вчинок мера.

• У Харківській області загинув 27-річний кулеметник із "Азов", закриваючи від уламків вибуху своїм тілом товариша. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

• Харківський губернатор розповів про ситуацію у Харкові та Харківській області станом на 29 березня. За його словами, за добу було зафіксовано близько 280 обстрілів супротивником із РСЗВ типу "Град".



Дмитрий

8 квітня 2022, 10:26

Я могу разбирать завалы после налётов и авиаударов

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися