Під Харковом комунальники підірвалися на міні (ФОТО)

Під Харковом машина обленерго підірвалася на міні

Машина обленерго на виїзді із Дергачів підірвалася на міні. Двох людей поранило. Про це розповіли у пресслужбі обленерго.

"Бригада енергетиків прямувала на усунення аварійного пошкодження електромережі. За попередніми даними, службовий пікап на ґрунтовій дорозі наїхав на міну. Внаслідок вибуху двоє працівників Дергачівського РЕМ отримали поранення, їх доправили до лікарні. Від автомобіля залишилася купа заліза", — йдеться у повідомленні.

Контекст:

•  Харків'ян попередили про шахраїв, які нібито ведуть збір коштів на допомогу тваринам. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• На Харківщині зникли волонтери, які доставляли гуманітарну допомогу. Троє чоловіків не виходять на зв'язок із 3 квітня. Саме того дня вони вирушили до Балаклії відвозити гуманітарку.

 Жителі міста Лозова мають можливість евакуюватись до інших міст. Якийсь час тому голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синегубов заявив про те, що жителям Лозової рекомендується евакуюватися з міста через загрозу нових ракетних ударів.

 По Україні вночі, 24 лютого, без оголошення війни війська РФ завдали ракетних ударів. Харків'яни масово почали покидати місто, скуповувати все у супермаркетах та ховатися у метро чи підвалах. При цьому в Росії відмовляються називати таке вторгнення війною, а м'яко заявляють, що це якась спецоперація. Уряд РФ навіть заборонив своїм громадянам виступати проти війни й запевняє, що їхні війська не бомблять мирні міста. При цьому частину Харкова вже зруйновано.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися