На Харківщині зникли волонтери, які доставляли гуманітарну допомогу (ФОТО)

Про місцезнаходження зниклих немає жодної інформації вже третій день

Дорогою до міста Балаклії або ж у самій Балаклії зникли троє чоловіків, які доставляли гуманітарну допомогу людям. Про це журналісти порталу "Коментарі. Харків", повідомляють із посиланням на групу пошуково-рятувального загону "Мілена" у Facebook.

Так, 3 квітня приблизно о 6 годині ранку, троє чоловіків - Затолока Михайло, 1991 р.н., Колесник Дмитро, 1996 р.н. та Первачук Богдан, 1988 р.н., виїхали з селища Донець, щоб відвезти до Балаклії гуманітарну допомогу. Однак із того моменту перестали виходити на зв'язок.

Усіх, хто володіє якоюсь актуальною інформацією про місцеперебування зниклих чоловіків, просять повідомити про це за телефонами: 0502844300, 0999302566.

picture

Читайте також:

• У Харківській області під час спроби евакуації з блокадного міста загинув харківський студент та його батько. Про трагедію розповіли в університеті, де навчався загиблий хлопець.

• На Харківщині російські окупанти насильно вивозять людей до РФ. Після цього жодна викрадена військовими людина не виходила на зв'язок і про їхню долю нічого невідомо.

• На Харківщині розстріляли людей та спалили їх у машині. Злочинці спробували приховати сліди злочину та видати смерть своїх жертв за смерть внаслідок ворожого обстрілу. Один із підозрюваних у цьому страшному злочині затриманий. Ще п'ятеро його спільників зараз ховаються на території, що тимчасово окупована російськими загарбниками. У поліції опублікували відео із затримання одного зі зловмисників.

• Харків та область продовжують обстрілювати окупанти. Внаслідок чергового ракетного обстрілу в одному з харківських ВНЗ сталася масштабна пожежа.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися