Терехов заявив про збільшену інтенсивність обстрілів спальних районів Харкова

За словами мера Харкова, у місті починається опалювальний сезон, по можливості, до будинків харків'ян подається гаряча вода.

У Харкові значно зросла інтенсивність обстрілів спальних районів. Про це розповів міський голова Ігор Терехов, повідомляють "Українські новини".

"На сьогодні зруйновано 1644 житлових багатоповерхових будинків, всього в місті постраждали близько 2000 будівель та споруд. Є жертви серед цивільного населення, у тому числі діти: за життя хлопчика, який потрапив під обстріл учора, боролися медики, але рани виявилися несумісними з життям", – повідомив мер Харкова.

Терехов зазначив, що незважаючи на існуючі проблеми, комунальні служби міста продовжують роботу та підтримують порядок на вулицях. На маршрути вийшли понад 120 сміттєвозів. Харків'янам здійснюється подача опалення, а, за можливістю, до будинків подається гаряча вода.

"Ми подаємо тепло до квартир, оскільки температура близько восьми градусів, і йде дощ. Гарячою водою забезпечено близько 3500 будинків", - зазначив Ігор Терехов.

Зазначимо, що за даними Генштабу ЗСУ, окупаційні війська Російської Федерації продовжують часткове блокування Харкова. Противник продовжує проводити обстріл Харкова з використанням реактивних та стовбурних артилерійських систем та мінометів.

Раніше в матеріалі порталу "Коментарі" повідомлялося, що через повномасштабне вторгнення Російської Федерації на територію України дорожній інфраструктурі державного значення Харківщини завдано збитків близько 30 млрд гривень . Зруйновано або пошкоджено 11 мостів та шляхопроводів, понад 800 км державних доріг у регіоні. При цьому підрахунки є попередніми, оскільки на деяких територіях регіону ведуться бойові дії.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися