Барвінкове вкотре під вогнем окупантів: повідомляється про загиблих, серед яких 16-річна дівчина

Повідомляється про низку руйнувань та пошкоджень житлових будинків.

Місто Барвінкове Ізюмського району знов зазнало ворожих обстрілів. Російські окупанти нанесли удар по населеному пункту 12 квітня близько 16 години. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура. 

В результаті обстрілу загинули троє людей, серед них - дівчина 16 років. 20-річний хлопець отримав тілесні ушкодження. 

Окрім того, повідомляється про низку руйнувань та пошкоджень житлових будинків. 

За процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури слідчими СВ Управління СБУ в Харківській області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України). Досудове розслідування триває. 

Нагадаємо, що село Бабаї Харківської області зазнало низки пошкоджень та руйнувань житлової інфраструктури внаслідок обстрілу російських окупантів 12 квітня. В результаті загинув 37-річний чоловік, ще двоє мешканців населеного пункту отримали поранення. Співробітники правоохоронних органів розпочали досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним убивством.

Раніше портал "Коментарі" писав, що внаслідок обстрілів російських окупаційних військ у 524-х багатоквартирних будинках Харкова пошкоджені покрівлі. За даними Департаменту житлово-комунального господарства, також було пошкоджено 4,3 тис. вікон у більше ніж 1,5 тис. під'їздів.  Відновлювальні роботи проводять спеціалісти комунальних підприємств "Харківське ремонтно-будівельне підприємство", "Харківжитлобуд", "Харківспецбуд". Вони вже привели до ладу 77 покрівель та 1012 вікон.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися