Тисячі вікон, під'їздів та сотні пошкоджених будинків: харків'янам розповіли про руйнування у місті внаслідок обстрілів (ФОТО)

Найбільших руйнувань зазнав житловий фонд Київського та Московського районів

Внаслідок обстрілів російських окупаційних військ у 524-х багатоквартирних будинках Харкова пошкоджені покрівлі. Про це повідомили у прес-службі Харківської міської міської ради 13 квітня. 

За даними Департаменту житлово-комунального господарства, також було пошкоджено 4,3 тис. вікон у більше ніж 1,5 тис. під'їздів. 

Відновлювальні роботи проводять спеціалісти комунальних підприємств "Харківське ремонтно-будівельне підприємство", "Харківжитлобуд", "Харківспецбуд". Вони вже привели до ладу 77 покрівель та 1012 вікон.

У департаменті зазначили, що найбільших руйнувань зазнав житловий фонд Київського та Московського районів.

Нагадаємо, що словами мера Харкова Ігоря Терехова, у місті значно зросла інтенсивність обстрілів спальних районів. На сьогодні зруйновано 1644 житлові багатоповерхові будинки, всього в місті постраждали близько 2000 будівель та споруд. Терехов зазначив, що незважаючи на існуючі проблеми, комунальні служби міста продовжують роботу та підтримують порядок на вулицях. На маршрути вийшли понад 120 сміттєвозів. Харків'янам здійснюється подача опалення, а, за можливістю, до будинків подається гаряча вода.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що село Бабаї Харківської області зазнало низки пошкоджень та руйнувань житлової інфраструктури внаслідок обстрілу російських окупантів 12 квітня. В результаті загинув 37-річний чоловік, ще двоє мешканців населеного пункту отримали поранення.

Читайте також: Стало відомо, скільки кілометрів доріг зруйновано в Харківській області через російське вторгнення. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися