Підрозділи ЗСУ збили два ворожі літаки, які атакували Харківську область

Раніше у ХОВА зазначали, що ЗСУ утримують позиції, оборону Харкова та області, зміцнюючи свою військову присутність, резерви та озброєння.

У середу, 13 квітня, мобільні підрозділи Збройних сил України збили два російські літаки, які атакували населені пункти Харківщини. Про це у своєму Telegram написав очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. 

"Віримо у наші Збройні Сили України, які цілодобово обороняють Харківську область", - додав він. 

Нагадаємо, що губернатор Харківської області Олег Синєгубов також розповів про ситуацію у регіоні станом на 13 квітня. За словами голови ХОВА, ЗСУ утримують позиції, оборону Харкова та області, зміцнюючи свою військову присутність, резерви та озброєння.  Він повідомив про успіхи на Роганському та Дергачівському напрямках. На Ізюмському напрямку постійно ведуться бої з метою не пропустити противника у Донецьку та Луганську області.

Синєгубов наголосив, що наразі підстав для евакуації Харкова немає. За словами чиновника, Збройні сили України щодня знищують багато техніки та живої сили ворога. Він закликав мешканців Харківщини вірити захисникам та зберігати спокій.

Раніше на порталі "Коментарі" повідомлялося, що на Слобожанському напрямку російські окупанти продовжують частково блокувати та обстрілювати місто Харків з артилерії.   На деяких тимчасово окупованих територіях ворог вдається до формування підрозділів так званої “народної міліції”. Для виконання зазначених заходів здійснює відповідну роботу.  Окрім того, противник продовжує завдавати ракетно-бомбових ударів по об’єктах цивільної інфраструктури у Харківській області та вдається до активної повітряної розвідки. 





Джерело: https://t.me/synegubov/2864
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися