У селах Харківської області фіксують вкрай тяжку ситуацію з ліками

Харківський лікар допомагає жителям із ліками

Завідувач лабораторії імунореабілітації Харківського інституту імунології та мікробіології Андрій Волянський розповів, що мережа медичних центрів "Your Baby - Your Family - Your Lab" допомагає мешканцям Харківщини з ліками. Відповідний пост лікар опублікував на своїй сторінці у Facebook.

"На фото Волянський Іван та фельдшер амбулаторії Островерхівки Оксана. У мене сотні фото видачі ліків, предметів гігієни, памперсів, дитячого харчування. Чому Островерхівка? Гуманітарна допомога розподіляється нерівномірно. Міста та лікарні. Селища міського типу, села виживають, як можуть. Ми лише за останні дні допомогли амбулаторіям Буд, Старого Салтова, Хорошево, Новопокровки", - написав Волянський.

До цього Андрій Волянський розвінчав фейк про біологічну зброю в Україні та   харків'ян, яких нібито тримають у заручниках українські війська, з повною аргументацією та розумінням ситуації.

Нагадаємо, до України 24 лютого вторглися війська РФ. Ворог близько 4 години ранку завдав ракетних ударів по всій країні. При цьому в Росії відмовляються називати таке вторгнення війною, а м'яко заявляють, що це така собі "спецоперація" для порятунку "російського світу". Уряд РФ вже заборонив власним громадянам виступати проти війни й запевняє, що їхні війська не бомблять мирні міста, а якщо й бомблять, то виключно з вини української армії. Багато відомих росіян висловилися і висловлюються проти війни й за це на батьківщині їх постійно називають "зрадниками".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися