На Харківщині звільнили кілька населених пунктів

У Харківській області продовжуються битви

Триває 56-та доба війни в Україні. Ситуація залишається контрольованою політичним керівництвом нашої країни. На Харківщині точаться бої. Стало відомо про звільнені населені пункти. Про це під час сьогоднішнього брифінгу повідомив радник глави Офісу президента Олексій Арестович.

За інформацією Генерального штабу Збройних сил України, від російських окупантів звільнено одразу кілька населених пунктів до Харківської області. Подробиці поки що не розголошуються. Арестович зазначає, що наші військові там тактично наступають.

"Головним напрямом зосередження зусиль противника залишається Ізюмський напрямок – від Ізюму до Слов'янська. Там вони зосередили свої війська та намагаються просуватися, але марно. Їм поки що це не вдається, хоча анонсований страшний наступ триває вже третю добу", – додав Арестович.


Читайте також:

• На території Фельдмана Екопарку виявили мертвими двох співробітників, які безвісти зникли у березні. Стало відомо, що їх було жорстоко вбито російськими окупантами, а їхні тіла були забарикадовані в підсобному приміщенні.

 Голова Харківської обласної військової адміністрації розповів, що відбувається у Харкові та Харківській області на 56 день війни, 20 квітня. В одному з міст, що зараз під окупацією, російські військові намагаються вмовити місцевих вступати до лав їх збройних сил.

 Лідер харківського "Фрайкору" посмертно став Героєм України. Чоловік загинув ще 25 березня під час битви проти війська РФ за село Мала Рогань у Харківській області. Чоловіка поховали у Холодному Яру.



Джерело: https://t.me/OP_UA/6311
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися