"Тіла кинули в підсобку": російські окупанти вбили співробітників Екопарку

Співробітники безвісти зникли в березні, відтоді про їхню долю було нічого не відомо

На території Фельдмана Екопарку сталося вбивство двох співробітників. Окупанти розстріляли їх, а тіла забарикадували у підсобному приміщенні. Про це повідомили у пресслужбі Фельдмана Екопарку.

За словами джерела, загиблими є працівники Екопарку, які приходили туди, щоб годувати тварин. На початку березня вони зникли безвісти.

"Ми їх довго шукали, підключали правоохоронців, до останнього сподівалися, що не сталося непоправного і вони змогли вижити. Але вчора ми отримали підтвердження про те, що їхні тіла знайдено", - каже один зі співробітників Екопарку.

Як виявилося, окупанти розстріляли невинних людей, які прийшли нагодувати вихованців. Потім тіла загиблих було кинуто до приміщення туалету.

"Світла пам'ять цим прекрасним мужнім людям, щирі співчуття їхнім рідним і близьким. Ми віримо в те, що нелюди, які вчинили це, обов'язково будуть покарані", - йдеться у пресслужбі.

Читайте також:

• У харківському екопарку внаслідок попадання снаряда знову загинули тварини. Власник екопарку повідомив, що тварини намагаються терміново евакуювати, однак зробити це складно, оскільки сам екопарк знаходиться на лінії вогню. Вирішили частину тварин перевезти додому до директора Олександра Фельдмана.

• Власник харківського екопарку Олександр Фельдман розповів, що тварини помирають не лише від обстрілів, а й через сильний стрес, який вони переживають з початку війни. Докладніше читайте в матеріалі на нашому сайті.

• З Екопарку було вивезено чотири орангутанги - Вася, Кузя, Мессі та Поночка, а також дев'ять шимпанзе. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися