У Харкові російська ракета вбила російських офіцерів

Костянтин Немічов дав інтерв'ю

Російська ракета вбила російських офіцерів. Цю історію розповів начальник штабу спецпідрозділу "Кракен" полку Азов Костянтин Немічев в інтерв'ю журналістці Юлії Латиніній.

"Ми взяли в полон двох розвідників. Ми їм дали зателефонувати родичам, поспілкуватися і наступного ранку вони у нас знаходилися. Ми їх нагодували. Людські стосунки були. Наступного ранку ракета "Калібр", яка була скинута з літака, прилетіла в наше розташування і вбила цих двох розвідників. Російська ракета вбила двох російських офіцерів. Також загинули й наші хлопці", - розповів Костянтин.

Контекст:

 Експерти з Conflict Intelligence Team вважають, що Росія постійно обстрілює Харків для відволікання. Таким чином вони намагаються перекидати колони через Куп'янськ, через Старобільськ у бік Сєверодонецька чи Лисичанська.

 Голова Харківської обласної військової адміністрації розповів, що відбувається у Харкові та Харківській області на 56 день війни, 20 квітня. В одному з міст, що зараз під окупацією, російські військові намагаються вмовити місцевих вступати до лав їх збройних сил.

• До України 24 лютого вторглися війська РФ. Ворог близько 4 години ранку завдав ракетних ударів по всій країні. При цьому в Росії відмовляються називати таке вторгнення війною, а м'яко заявляють, що це така собі "спецоперація" для порятунку "російського світу". Уряд РФ вже заборонив власним громадянам виступати проти війни й запевняє, що їхні війська не бомблять мирні міста, а якщо й бомблять, то виключно з вини української армії. Багато відомих росіян висловилися і висловлюються проти війни й за це на батьківщині їх постійно називають "зрадниками".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися