Ігор Терехов прокоментував обстріл парку Горького (ФОТО)

Мер упевнений, що окупанти можуть завдавати будь-яких руйнувань у місті, але їм ніколи не зруйнувати віру харків'ян у перемогу

Міський голова Харкова Ігор Терехов прокоментував ракетний обстріл парку імені Горького, який стався 3 травня. Про це повідомляється у пресслужбі Харківської міської ради.

За словами мера, внаслідок обстрілів у Центральному парку культури та відпочинку ім. Горького було знищено два атракціони. На думку Терехова, російські загарбники, завдаючи ударів по місту, ніколи не зможуть забрати у мешканців Харкова віру в те, що Україна переможе у цій страшній війні.

picture

"Хочу сказати цим горе-воякам: ви можете зруйнувати наші парки - ми їх обов'язково після війни відновимо, але ви не можете зруйнувати віру в нашу перемогу! Ви можете завдавати ударів по інфраструктурі міста Харкова - цим ви тільки сильніше розпалюєте у наших серцях полум'я здорової агресії, яка допоможе нашій армії бити вас!", - сказав Терехов.

Також мер підкреслив, що після того, як російських окупантів вдасться повністю вигнати з нашої землі, Харків відбудовуватимуть і зроблять його ще кращим і красивішим, ніж він був.

Читайте також:

Радник Міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко пояснив, чому російський диктатор Володимир Путін намагається знищити Харків.

У Генштабі ЗСУ повідомили, що в Ізюмському районі Харківської області російські окупанти продовжують наступальні дії. Подробиці у нашому матеріалі.

У Міністерстві оборони Великобританії озвучили цілі російських окупантів на Ізюмському напрямку.

• Мер Харкова Ігор Терехов звертається до городян з проханням залишатися в укриттях, навіть коли в місті немає сигналу тривоги, оскільки виходити на вулиці небезпечно через постійну загрозу ракетного обстрілу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися